Caravana SMURD “FII PREGĂTIT“- ajunge mâine în județul nostru!

 Dacă îți dorești să îți ajuți semenii în posibile situații care pot face diferența între viață și moarte, acum este momentul oportun pentru a învăța de la profesioniști. În cele trei locații unde caravana va staționa, vor fi organizate cursuri de pregătire a populației pentru acordarea de prim ajutor medical.

Fiecare persoană ar trebui să fie conștientă că are nevoie de o minimă pregătire pentru a face față unor situații limită, astfel încât să se protejeze pe sine, familia ori membrii comunității din care face parte.

Această experiență interactivă va ajuta la înțelegerea potențialelor pericole, a consecințelor acestora și în special a măsurilor de prevenire și a regulilor de intervenție în situații de urgență.

Datorită unei intervenții rapide și acordării corecte a manevrelor de prim ajutor, finalul unei posibile situații critice ar putea avea un final diferit, schimbat de noi în bine.

Vă așteptăm! Nu ratați această ocazie de a fi instruiți în acordarea primului ajutor medical de bază și de a primi informații despre modul de comportare în diferite situații de urgență.

Fiți pregătiți!