Lotul reprezentativ al ISU Sălaj a participat la Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență-etapa zonală, desfășurată în municipiul Bistrița

În perioada 25-26 iulie a.c., echipa Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj a participat la Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situații de Urgență, etapa a III-a zonală, care s-au desfășurat în municipiul Bistrița.

Competiția a reunit echipaje de pompieri de la inspectoratele din județele Cluj, Bistrița-Năsăud, Maramureș, Satu Mare și Sălaj, iar ambiția și efortul depus au fost elementele care au guvernat atmosfera concursului.

Prin intermediul celor patru probe de concurs, participanţilor le-au fost testate abilităţile sportive, forţa, rapiditatea, condiţia fi­zică şi spiritul de echipă, calităţi necesare îndeplinirii cu succes a acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Lotul reprezentativ al ISU Sălaj a fost condus de către Slt. Haiduc Alexandru, fiind antrenat de Plt. adj. șef Fălăuș Petruț  şi compus din 10 pompieri militari: Mihaly Zsolt, Nicoară Bogdan, Pătălău Titus, Ciutre Mihai, Chende Ionuț, Vlaicu Sebastian, Costin Antoniu, Vincze Roland, Hosu Saul Ionuț, Pușcaș Radu și Matioc Ștefan.

Felicitări tuturor!