La mulți ani, pompieri români!

Pe 13 Septembrie, Ziua Pompierilor din România, pompierii români sărbătoresc aniversarea celor 175 de ani de la Bătălia din Dealul Spirii.

În fiecare an, în această zi, cinstim memoria eroilor ostași pompieri care şi-au dat viața pentru dreptate şi libertate, pentru independenţa de stat a României, pentru apărarea şi salvarea vieţii semenilor, guvernați să înnobileze misiunea încredinţată.

Pentru a păstra tradiţiile armei pompierilor, astăzi la sediul unității a avut loc un ceremonial militar la care au luat parte reprezentanți ai instituțiilor administrației locale și ai instituțiilor partenere.

În cadrul acestei activități 6 cadre militare (un ofițer și 5 subofițeri) au fost recompensate cu înaintarea în grad înaintea expirării stagiului minim, iar 4 cadre au fost recompensate cu “Diplome de merit” pentru îndeplinirea exemplară a misiunii încredințate,

pe teritoriul francez.

La final, au fost prezentate ultimele mijloace de intervenție intrate în dotarea unității în anul 2023.
În prag de sărbătoare, asigurăm încă o dată cetăţenii judeţului, că pompierii au fost, sunt şi vor rămâne mereu în slujba semenilor, iar colegilor de breaslă, le urăm „La mulţi ani!”, multă sănătate, fericire şi împliniri în plan personal și profesional!

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice