O nouă serie de VOLUNTARI LA EXAMEN

Voluntarii primei serii din acest an au susținut duminică, 19 martie, la sediul I.S.U. Sălaj, examenul de absolvire a cursului de prim ajutor de bază.

Programul ”Salvator din Pasiune”, derulat la nivelul județului Sălaj de către pompierii militari profesioniști, reprezintă o oportunitate pentru tineri, dar nu numai, de însușirea cunoștințelor și de formarea deprinderilor necesare acordării primului ajutor.

Voluntarii primei serii din acest an au susținut duminică, 19 martie, la sediul I.S.U. Sălaj, examenul de absolvire a cursului de prim ajutor de bază. Examenul a fost structurat pe 2 componente, una teoretică și una practică, fiind promovat cu succes de toți cursanții.

Ei, VOLUNTARII reprezintă o punte între forţele profesioniste de intervenţie şi societatea civilă în momentele dificile generate de riscurile la care suntem expuşi zi de zi.

Detalii suplimentare legate de activitatea de voluntariat pot fi accesate la următoarele link-uri: https://isusalaj.ro/voluntariat/ sau https://isusalaj.ro/comunicate-de-presa/.