Nu vă stricați bucuria trecerii în noul an!

Pe cât de spectaculoase sunt artificiile și petardele, pe atât de periculoase pot fi dacă sunt folosite necorespunzător. Pompierii sălăjeni vă recomandă să NU PERMITEȚI JOCUL COPIILOR CU PETARDE SAU ARTIFICII! Toate aceste acțiuni se pot întoarce împotriva celor care le folosesc! Nu deveniți victime și nu-i puneți în pericol pe ceilalți!
Nu puține au fost cazurile când pompierii au acționat pentru acordarea asistenței medicale de urgență persoanelor care au fost rănite de utilizarea mijloacelor pirotehnice!
Pentru prevenirea incidentelor ce pot fi generate de folosirea necorespunzătoare, nu utilizați artificiile în încăperi și spații închise, balcoane, holuri de bloc și pe terase. De asemenea, materialele pirotehnice nu trebuie aruncate în foc sau depozitate în vecinătatea surselor/echipamentelor de încălzire.
Astfel de activități se vor desfășura în condițiile legii, în aer liber, la distanțe de siguranță față de oameni, clădiri, arbori și autovehicule.
Acum când ne apropiem cu pași repezi de finalul anului, pompierii sălăjeni vă urează să aveți parte de sărbători liniștite și frumoase în siguranță, și un an nou fericit! La mulți ani!

Compartimentul Informare și Relații Publice
Mr. Jacodi Lucian