O zi plină pentru pompierii sălăjeni

Marți, 14.06.2022, a fost o zi plină pentru pompierii sălăjeni care au fost solicitați să intervină la 18 intervenții într-o singură zi. Misiunile acestora au vizat cazuri medicale S.M.U.R.D., evenimente rutiere, incendii și alte tipuri de intervenții pentru protecția populației.
Omul potrivit, la timpul potrivit, la locul potrivit…
După ce colegul nostru plt. adj. Noje Marius și-a adus aportul pentru salvarea unei vieți, la aceeași dată, un alt coleg a intervenit pentru a opri producerea unei tragedii care amenința distrugerea unei întregi gospodării. Astfel, în jurul prânzului, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul, că pe un teren din localitatea Măeriște, a izbucnit un incendiu de vegetație uscată care punea în pericol o gospodărie.
Alertat de către un localnic, colegul nostru plt. maj. Harani Ionuț care se afla în timpul liber, s-a deplasat imediat la locul unde s-a produs incendiul, și cu mijloace de primă intervenție, a reușit să localizeze flăcările înainte ca acestea să se extindă la casa și anexa gospodăriei, după care a anunțat dispeceratul unității care trimisese forțe la locul solicitării.
Felicitări colegului nostru!!
Compartimentul Informare și Relații Publice
Mr. Jacodi Lucian