Intervenţii I.S.U. 04.06.2018

Garda Nuşfalău a fost solicitată să intervină, luni după masă, la ora 15.25, la un eveniment rutier petrecut pe DC 85, între localităţile Boghiş şi Iaz. Un tractor s-a răsturnat, iar conducătorul utilajului a rămas prins (la nivelul membrului inferior drept) între tractor şi un utilaj (o greblă rotativă).

Paramedicii ajunşi la faţa locului, împreună cu un echipaj al ambulanţei au acordat îngrijiri medicale la faţa locului , după care tânărul (de 20 de ani) rănit uşor, a fost transportat la spitalul din Şimleu Silvaniei.

Garda Nuşfalău şi SVSU Camăr au fost solicitaţi să intervină, luni la ora 18.45, la un incendiu izbucnit la o autoutilitara, si ulterior anexa unei gospodării din localitatea Camăr. La sosirea forţelor de intervenţie incendiu se manifesta violent la o autoutilitară şi la acoperişul unei anexe pe circa 180 mp, existând pericolul de propagare şi la alte anexe din vecinătate.

Cauza probabilă de incendiu a fost jocul copiilor cu focul. Incendiul a produs pagube materiale însemnate, au ars: o autoutilitară, acoperişul anexei pe circa 330 mp, cereale 1 tonă, soia aproximativ 1 tonă, diverse alte bunuri din anexă (freză tractor, cherestea 10 metri cubi, troliu forestier etc).

Incendiul a fost lichidat la timp înainte de a se extinde şi la alte imobile din vecinătate.