Zi plină de emoții pentru pompierii sălăjeni

Astăzi, 01.11.2023, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj, s-a desfășurat ceremonia în cadrul căreia personalului care a promovat  examenul de trecere în corpul ofițerilor i s-a acordat noile grade. Astfel, plutonier Lungu Rodica-Ioana a primit gradul de locotenent, iar plutonier major Ciortea Victor-Ioan și plutonier adjutant Zaha Vasile-Cosmin au primit gradul de căpitan.

De asemenea, în cadrul evenimentului au fost prezentate și cadrele mutate în unitatea noastră.  Din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Gheorghe Pop de Băsești” al județului Maramureș, sublocotenent Drăgan Denis-Alexandru, sergenții majori Gale Denis-Vlad și Simo Norbert-Atilla. De la Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Avram Iancu” al județului Cluj, s-a mutat căpitan Cristea Andrei, iar din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Căpitan Dumitru Croitoru” al județului Sibiu, s-a alăturat pompierilor sălăjeni plutonier Sabou Ionuț-Cristian.

La finalul ceremoniei, comanda Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Porolissum” al județului Sălaj, a transmis atât noilor colegi, cât și colegilor avansați, multe realizări în cariera militară, alături de împliniri în plan personal.

Le dorim succes și, conform devizei care ne guvernează activitatea, ”Curaj și devotament” în viitoarele misiuni încredințate!