Weekend plin (07-09.02.2020) pentru pompierii sălăjeni

Vineri seară, Garda Nuşfalău şi SVSU Boghiş au fost solicitate să intervină la un incendiu zbucnit la o casă în localitatea Boghiş.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (efect termic de la un echipament de iluminat defect sau neamplasat corespunzător).
Au ars piese de mobilier, aparatură electrocasnică, iar pereţii încăperii au afectaţi de funingine.
În jurul ore 22.00, Secţia Jibou a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la coşul de fum al unei case din localitate.
Cauza probabilă de incendiu a fost necurăţarea coşului de fum, arzând doar funinginea depusă.

Sâmbătă noaptea spre duminică, Detașamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Guruslău.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (jar nestins căzut din sistemul de încălzire pe materiale combustibile). Au ars materiale combustibile din lemn și rumeguș din interiorul imobilului pe aproximativ 50 mp.

Duminică seara, Secția de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DJ 108 B, pe raza localității Fabrica. În urma incidentului în care a fost implicat un autoturism și un tractor, a rezultat o persoană rănită (un bărbat de aproximativ 20 de ani) care a fost asistată de către un echipaj SMURD, iar apoi transportată la UPU Zalău.