Viitori tineri salvatori în practică la ISU Sălaj

Prima zi a unui nou stagiu de practică la I.S.U. “Porolissum” Sălaj pentru cei patru studenți ai Facultății de Pompieri, din cadrul Academiei de Poliție “Alexandru Ioan Cuza” București.

Practica înaintea debutului în orice profesie este vitală și constituie un bun prilej de a învăța tainele meseriei de la cei mai buni. Patru studenți ai Facultății de pompieri au început de astăzi un stagiu de practică în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj. Cei patru tineri s-au acomodat rapid în familia salvatorilor sălăjeni, iar cu ajutorul tutorilor profesionali și sub îndrumarea acestora, ei își vor fundamenta pregătirea de specialitate prin îmbinarea cunoștințelor teoretice cu aspectele practice. Practica este o disciplină obligatorie, care urmăreşte consolidarea elementelor de competenţă: cunoştințe, deprinderi şi aptitudini.

Începând de astăzi, Buboi Vlad-Ionuț, Creț Andrei Ionuț, Bretea Alin și Rucăreanu Diego, își vor desfășura stagiul de practică la Detașamentul de Pompieri Zalău și Secția de pompieri Șimleu Silvaniei.

Le urăm bun venit și le dorim mult succes în viitoarea lor carieră!

Compartimentul Informare și Relații Publice