Un nou stagiu de practică la I.S.U. “Porolissum” Sălaj

Prima zi a unui nou stagiu de practică în cadrul I.S.U. “Porolissum” Sălaj pentru cei nouă studenți ( opt ai Facultății de Pompieri și unul al Facultății de Poliție-specializarea Drept), din anii I-III, din cadrul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza.

Deoarece practica în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj nu le este străină, cei nouă tineri s-au acomodat rapid în familia salvatorilor sălăjeni. Cu ajutorul tutorilor profesionali și sub îndrumarea acestora, tinerii noștri salvatori își vor fundamenta pregătirea de specialitate prin îmbinarea cunoștințelor teoretice dobândite cu aspectele practice. Practica este o disciplină obligatorie, care urmăreşte consolidarea elementelor de competenţă: cunoştințe, deprinderi şi aptitudini.

Începând de astăzi, Andrei-Ionuț, Alin, Vlad Ionuț, Diego, Alexandru-Darius, Claudiu-Ionuț,  R. Ionuț, Cladiu Ioan, Dan vor desfășura stagiul de practică la Detașamentul de Pompieri Zalău și Secția de pompieri Șimleu Silvaniei.

Le urăm bun venit și le dorim mult succes în viitoarea lor carieră!

 

Compartimentul Informare și Relații Publice

 

Mr. Jacodi Lucian