Tinerii studenți aflați pe drumul de a deveni salvatori

De astăzi, 15 februarie a.c., șapte studenți ai Facultății de Pompieri (din anii I-III) din cadrul Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” din municipiul București își desfășoară stagiul de practică în cadrul subunităților operative ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” Sălaj, timp de patru săptămâni.
Cu sprijinul și sub îndrumarea tutorilor profesionali, tinerii noștri salvatori vor avea ocazia să intre în contact cu situația operativă și își vor fundamenta pregătirea de specialitate prin îmbinarea cunoștințelor teoretice dobândite cu aspectele practice.
Le dorim mult succes și îi așteptăm alături de noi după absolvirea studiilor.
Reamintim faptul că tinerii care vor să devină salvatori în această perioadă se pot înscrie pentru ocuparea unuia dintre cele 300 de locuri alocate Şcolii de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldeşti.
Persoanele care îndeplinesc condițiile și criteriile necesare pot depune cererea de înscriere, în perioada 15 februarie- 28 februarie 2021, la structurile de resurse umane din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum ” al județului Sălaj.