Pompierii șimleuani au intervenit la două intervenții în interval de câteva minute

Luni după masă, prin dispeceratul isu-ambulanţă s-a primit un apel prin care se semnala producerea unui eveniment rutier pe strada Simion Bărnuțiu, din orașul Șimleu Silvaniei. Două echipaje (o autospecială cu apă și spumă și o ambulanță SMURD) ale Secției Șimleu Silvaniei s-au deplasat imediat la fața locului. În urma evenimentului, două persoane au fost evaluate medical de către echipajul SMURD și un echipaj al ambulanței, dintre care, o persoană de sex masculin (conducătorul auto) a fost transportată la CPU Șimleu Silvaniei.
În timp ce pompierii șimleuani se aflau la fața locului accidentului, în imediata apropiere, pe o stradă alăturată, a izbucnit un incendiu la acoperișul unei anexe gospodărești (afumătorie). Echipajul de stingere de la locul accidentului, a intervenit prompt reușind să impiedice propagarea incendiului și la casa de locuit.
Cauza probabilă de incendiu a fost utilizarea necorespunzătoare a focului deschis în spații închise, au ars circa 30 mp din acoperișul anexei, bunuri și produse din carne.