Pompierii sălăjeni la datorie au intervenit la aproape 50 de intervenții în acest sfârșit de săptămână (24-26.06.2022)

În intervalul 24-26.06.2022, misiunile pompierilor sălăjeni au vizat 48 de intervenții, care au fost reprezentate de cazuri medicale S.M.U.R.D., incendii, evenimente rutiere și alte tipuri de misiuni pentru protecția populației.
Accident feroviar în localitatea Guruslău
Vineri, după masă, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un eveniment feroviar, pe raza localității Guruslău. Pompierii Detașamentului Zalău s-au deplasat imediat la fața locului și au constat că în eveniment a fost implicat un tren de călători și un autoturism. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, iar pompierii au asigurat măsurile PSI la fața locului.


Persoană rănită în Jibou
Duminică după masă, a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un accident, în urma căruia o persoană a căzut dintr-un copac,pe strada Trandafirilor, din localitatea Jibou. Pompierii Secției Jibou s-au deplasat imediat la locul, iar echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă a asistat și a preluat pacientul (un bărbat de aproximativ 61 de ani) și l-a transportat la UPU SMURD Zalău.

Compartimentul Informare și Relații Publice
Mr. Jacodi Lucian