Ne jucăm și învățăm să ne comportăm într-o situație de urgență!

Miercuri, 09.11.2022, pompierii zălăuani au primit la sediul unității vizita a trei grupe de copii ai Grădiniței cu Program Prelungit Numărul 12 Zalău.
Cei aproximativ 70 de copii au fost învățați cum să se comporte în diferite situații de urgență și le-au fost prezentate tehnica din dotarea pompierilor și autospecialele de intervenție.
Având în vedere că toate dorințele le-au fost îndeplinite și copiii au fost foarte încântați, suntem convinși că POMPIERII vor rămâne în continuare în topul preferințelor celor mici.
Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj au desfășurat ieri, 09 noiembrie a.c., o activitate de instruire în domeniul situațiilor de urgență urmată de un exercițiu de evacuare la Școala Gimnazială “Vasile Breban” Crișeni.
Scopul acestei activităţi a constat în a-i împrieteni pe elevi cu cele mai simple abordări în cazul producerii unor situaţii de urgenţă. Au fost prezentate câteva situaţii probabile, iar copiii au fost foarte receptivi, răspunzând pozitiv și cu interes iniţiativei pompierilor.
La această activitate au participat 7 cadre didactice, 80 de elevi și personal al Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) Crișeni.