Intervențiile pompierilor sălăjeni din data de 13.01.2020

În data de 13.01.2020, Garda Hida și Punctul de lucru Sânmihaiu Almașului au intervenit la un incendiu izbucnit la acoperișul unei case din localitatea Dragu. Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (coș, canal sau burlan de fum deteriorat). A ars interiorul unei camere și tavanul pe circa 24 metrii pătrați și acoperișul imobilului pe circa 40 metrii pătrați. La fața locului, un echipaj SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane (în vârstă de aproximativ 26 de ani) care prezenta o plagă la membrul superior drept.

Luni seara, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o hală a unui operator economic din municipiul Zalău.
La sosirea forţelor de intervenţie incendiul se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 30 mp la nişte dulapuri în care erau depozitate lacuri şi vopsele. 26 de persoane s-au autoevacuat şi nu au fost înregistrate victime.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit). Au ars o serie de dulapuri, piese de mobilier, materiale textile, aparate electrice şi alte bunuri (unelte).