Intervenții ISU 26.02.2020

Miercuri, în jurul prânzului, Secția Șimleu Silvaniei și Garda Nușfalău au fost solicitate să intervină la un eveniment rutier. Incidentul a avut loc la ieșirea din localitatea Șimleu Silvaniei spre Nușfalău și în care fost implicat un autocar care transporta elevi. Echipajele SMURD și ale ambulnaței au evaluat 25 de persoane (2 adulți și 23 de copii), din fericire, la fața locului nu au fost înregistrate persoane rănite.

Ieri după masă, Secția Simleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un eveniment rutier, la ieșirea din localitatea Vârsolț spre Crasna. În incident au fost implicate două autoturisme și șapte persoane , dintre care trei au fost rănite și evaluate de către echipajele medicale, iar o singură persoană a fost transportată de un echipaj SMURD la CPU ȘImleu Silvaniei.
Pompierii jibouani au fost solicitați să intervină miercuri seara pentru a îndepărta o tablă parțial desprinsă, de la balconul unui apartament dintr-un imobil situat pe strada Libertății din localitate. Elementul care punea în pericol locatarii a fost îndepărtat.