Intervenții ISU 13-15.12.2019

Vineri seara, la ora 22.40, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un eveniment rutier pe strada 22 Decembrie 1989 din municipiu. Autoturismul avariat care a fost implicat în accident, a luat ulterior foc, însă din fericire cele două persoane nu au fost surprinse în interiorul mașinii. A ars motorul autoturismului.
Vineri noaptea spre sâmbătă, Detașamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării de pe strada 22 Decembrie 1989, din Zalău.
Cauza probabilă de incendiu a fost depozitarea necorespunzătoare a jarului nestins în apropierea materialelor combustibile. A ars afumătoarea și alte bunuri din anexa învecinată.
Au ars afumătoarea și o anexă învecinată pe circa 20 mp.
Sâmbătă noaptea spre duminică, Garda Nușfalău a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Lazuri.
Cauza probabilă de incendiu a fost de natură termică (depozitarea jarului nestins în apropierea materialelor combustibile).
Au ars anexa (șopron) pe circa 50 mp și o serie de bunuri depozitate în imobil (2 tone de cereale, materiale lemnos circa 12 metrii cubi, cherestea, etc).