Intervenții I.S.U.

În ultimele 24 de ore, personalul din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Porolissum” al județului Sălaj a participat la un număr de 16 de intervenții care au cuprins: cazuri de asistență medicală de urgență a persoanelor cu probleme medicale, incendii, accidente și alte tipuri de misiuni.
Incendiu la un autoturism în localitatea Mirșid
Miercuri, în jurul prânzului pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism care se afla în localitatea Mirșid. Incendiul s-a manifestat la compartimentul motor al autoturismului, cauza probabilă de incendiu a fost de natură electrică (scurtcircuit). Din fericire, nu au fost înregistrate persoane rănite.
Eveniment rutier cu o persoană încarcerată
Dispecratul Isu-Ambulanță a fost anunțat miercuri seara, prin numărul de urgență 112, despre producerea unui eveniment rutier pe DN1F, în apropierea localității Borla (zona Monumentului de la Guruslău). Pompierii zălăuani ajunși la fața locului au găsit un autoturism răsturnat în afara părții carosabile și au intervenit pentru extragerea unei persoane care a rămas încarcerată. Victima (în vârstă de aproximativ 68 de ani) a fost extrasă și predată unui echipaj al ambulanței care a transportat-o la Upu Smurd Zalău.

Compartimentul Informare și Relații Publice
Maior Jacodi Lucian-Andrei