Intervenții 20.01.2020

Duminică dimineața, Secția de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină, la un eveniment rutier petrecut pe DJ 108 B, la intrare în localitatea Brâglez. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale șoferului, după care acesta a fost transportat la UPU Smurd Zalău.
Câteva minute mai târziu, la ora 09.15, Garda Cehu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un nou eveniment rutier, petrecut de această dată pe DJ 108 D, în apropierea graniței dintre județul Sălaj și Maramureș.
În eveniment au fost implicate trei persoane (2 adulți și un copil) care au fost asistate de către două echipaje ale ambulanței, fără a fi nevoie de transportul acestora la spital. Pompierii au deconectat bateria autoturismului pentru evitarea producerii unui incendiu.
Ieri după masă, pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină la o persoană căzută dintr-un imobil situat pe Aleea Toamnei, din municipiul Zalău. Persoana vârstnică care era conștientă, a fost preluată, asistată de către echipajul de terapie intensivă mobilă și transportată la Upu Smurd Zalău.