ÎNCEPE RECRUTAREA VOLUNTARILOR IN CADRUL CAMPANIEI ”SALVATOR DIN PASIUNE”

După o pauză de aproximativ un an de zile, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ” Porolissum” al județului Sălaj demarează campania de recrutare a voluntarilor, campanie ce a început în anul 2016, și care oferă șansa de a fi un erou în cadrul comunității.
Această activitate oferă posibilitatea voluntarilor de a activa în cadrul echipajelor SMURD sau a altor echipaje ale pompierilor, având sansa de a cunoaște profesioniștii, de a lucra cu ei și de a deveni un SALVATOR.
Cei care simt acest lucru, care au dorința de a salva, care au curaj și doresc sa-și pună în valoare calitățile și valorile pe care le au în slujba oamenilor și a comunității, îi așteptăm cu nerăbdare și interes.
Astfel, dosarele de înscriere se pot depune sediul inspectoratului situate pe Aleea Năzuinței, numărul 10, bloc C10, etaj 4, Zalău, de luni până vineri, în intervalul orar 09-15.00, începând cu data de 07 iunie 2021, informațiile cu toate condițiile pe care trebuie să le îndeplinească persoanele interesate pot fi accesate pe site-ul instituției https://isusalaj.ro/voluntariat.
Fii și TU SALVATOR!