“Cupa 13 Septembrie” la pescuit

Anul acesta se împlinesc 170 de ani de la bătălia din Dealul Spirii, Ziua de 13 Septembrie-Ziua pompierilor din România rămănând un reper major în istoria armei.
Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum al judeţului Sălaj a organizat o serie de evenimente, unul dintre acestea fiind şi concursul de pescuit sportiv “Cupa 13 Septembrie-ediţia 2018”, competiţia s-a desfăşurat la lacul Vârşolţ. Nouă echipaje cu reprezentanți de la toate subunitățile din județ au luat startul și și-au demonstrat abilitățile și măiestria de pescari. Poziția întâia a acupat-o echipajul de la inspectorat, fiind urmați îndeaproape de echipajele de la Secția de pompieri Șimleu Silvaniei și al Gărzii Ileanda.
Competițiile organizate vineri, atât cele dedicate mass-mediei locale la minifotbal și tenis de masă, cât și cele dedicate cadrelor la pescuit sportiv, minifotbal, volei și bowling, reprezintă o serie de activități sportive dedicate zile de 13 Septembrie, când se sărbătorește „Ziua Națională a Pompierilor”.