Colindători la ISU Porolissum Sălaj

În cursul acestei săptămâni, glasurile inocente ale copiilor au răsunat într-un minirecital de colinde la sediul unității noastre din municipiul Zalău. Micii colindători, de la mai multe instituții de învățământ (grădinițe și școli) din Zalău, dar nu numai, ne-au umplut inimile de bucurie, reamintindu-ne că Sfintele Sărbători se apropie cu pași repezi.

După ce am ascultat frumoasele colinde i-am servit pe copilași cu dulciuri, cozonac și fructe și spre încântarea lor, le-am arătat autospecialele și tehnica de intervenție. Le mulțumim cadrelor didactice și micilor colindători pentru minunatele momente, iar noi vă dorim ca Moșul Crăciun să vă aducă tot ce vă doriți și să aveți parte de o vacanță plină de bucurii.

Pompierii sălăjeni vă doresc Sărbători frumoase în siguranță!

 

 

 

 

 

 

Bucuria Vestirii Nașterii Domnului a fost adusă astăzi la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Porolissum” al judeţului  Sălaj prin frumoase colinde strămoșești interpretate impecabil de către corul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Sălaj coordonat de părintele Onica Adrian.

Mulțumim dragi colegi!

Sărbători binecuvântate!

Compartimentul Informare și Relații Publice