Cea mai emoționantă zi din viața unui cadru militar-depunerea Jurământului militar

Azi, cadrele militare recent încadrate, au jurat credință patriei!

Debutul carierei militare începe odată cu depunerea Jurământului Militar, fiind un moment  special și unic în cariera fiecărui militar.

Azi, la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al județului Sălaj, într-un cadru festiv și în fața celor apropiați, cu emoție în glas și multă bucurie în suflet, cadrele militare recent încadrate, au depus solemnul jurământ militar.

Cele 42 de cadre militare (3 ofițeri, 8 subofițeri și 31 de soldati gradați profesioniști), au promovat examenul de încadrare din sursă externă anul trecut, aceștia desfășurându-și activitatea în cadrul unității noastre.

Cu această ocazie, inspectorul șef, colonel Dobocan Vasile-Adrian, i-a felicitat, încurajat pe proaspeții militari, și le-a transmis următorul mesaj: ” Prin depunerea jurământului militar sunteți datori în calitate de pompieri salvatori să militați pentru apărarea vieții și bunurilor oamenilor aflați în pericol, nobila profesie pe care ați ales-o să vă facă mândri, atât pe dumneavoastră, cât și pe cei apropiați. Vă asigur că ați intrat într-o mare familie și într-o echipă puternică care va lupta permanent pentru a face bine.”

Dragi colegi, în această zi deosebit de importantă, vă felicităm și vă dorim putere de muncă, împliniri profesionale și succes depline în noua carieră!