Campania de voluntariat continuă la I.S.U. “Porolissum” Sălaj

„Voluntarii nu au neapărat timp, au inimă.”- Elizabeth Andrew

Să fii voluntar înseamnă să ajuți, fără a aștepta nimic în schimb, să faci gesturi mărunte, dar importante pentru societate, să te implici în activități benefice pentru oamenii din comunitatea ta sau pentru mediul înconjurător.

Pornind de la această premisă, în perioada 04-30 noiembrie se desfășoară la sediul unității, “Cursul Introductiv General” din cadrul programului de voluntariat “Salvator din pasiune”, pentru cea de-a doua serie din acest an.

Voluntarii programului „Salvator din pasiune” sunt cei care s-au alăturat marii familii a salvatorilor de profesie. Acest program oferă oportunitatea de a dezvolta noi abilități utile societății civile în cazul producerii unor situații de urgență.

Într-o lume în continuă schimbare, pregătirea voluntarilor pentru a face față situațiilor de urgență este esențială pentru siguranța comunităților.

Pentru detalii suplimentare despre cum puteți deveni voluntari în următoarele serii, accesați link-ul https://isusalaj.ro/voluntariat/ sau contactați persoana responsabilă din cadrul I.S.U. Sălaj, maior Mureșan Cristian, la telefon 0260.611212, interior 27540.

Compartimentul Informare și Relații Publice