Bilanțul ultimelor 72 de ore ale pompierilor sălăjeni

La nivelul județului, în acest sfârșit de săptămână, salvatorii au gestionat un număr de 67 de misiuni, majoritatea dintre acestea fiind pentru acordarea primului ajutor medical calificat și transportarea la spital a persoanelor rănite ori cu probleme medicale grave.

Tot în această perioadă, pompierii au fost solicitati să intervină la 3 accidente rutiere, acordând primul ajutor medical calificat persoanelor implicate și asigurând măsurile de prevenire și stingere a incendiilor. În urma acestor evenimente, produse în municipiul Zalău și pe raza localităților Perii Vadului și Derșida, nicio persoană nu a necesitat transportul la spital.

În afara acestor situații, pompierii sălăjeni au efectuat controale pe linia prevenirii situațiilor de urgență, acțiuni de informare preventivă în teren și alte tipuri de misiuni.

Nu uitați!

Informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU care poate fi descărcată gratuit din App Store și Google Play.    

      Compartimentul Informare şi Relaţii Publice