Bilanțul ultimelor 72 de ore ale pompierilor sălăjeni – 54 de misiuni

În acest sfârșit de săptămână, pompierii au acționat la 54 de intervenții în situații de urgență înregistrate la nivelul județului Sălaj, care au constat în acordarea asistenței medicale de către echipajele SMURD și alte tipuri de misiuni pentru protecția populației.
Ieri, în jurul prânzului, pompierii zălăuani au fost solicitați să intervină la un eveniment rutier petrecut pe DN 1 F (pe Meseș). Pompierii au extras persoana în siguranță din autoturism și au asigurat măsurile psi la locul evenimentului. În urma evenimentului în care a fost implicat un autoturism, o persoană de sex feminin a fost asistată medical de către un echipaj al ambulanței și apoi transportată la UPU SMURD Zalău.
Duminică seara, la dispeceratul ISU-Ambulanță a fost primit un apel prin numărul de urgență 112, care anunța faptul că s-a produs un eveniment rutier grav pe DN 1 C, între localitățile Dăbâceni și Ileanda. La intervenție s-au deplasat imediat pompierii din cadrul Gărzii de intervenție Ileanda. În eveniment a fost implicat un singur autovehicul care a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un copac. O persoană de sex masculin a fost extrasă din autoturism, fost asistată de către un echipaj SMURD și ulterior, a fost transportată la UPU SMURD Zalău. Pompierii au asigurat măsurile PSI pentru evitarea producerii unui incendiu.