În practică la ISU Porolissum Sălaj

Prima zi a stagiului de practică în cadrul I.S.U. “Porolissum” Sălaj pentru cei zece studenți ai Facultății de Pompieri, din anii I-IV.

Le urăm bun venit și le dorim mult succes în viitoarea lor carieră!!

Inspectorul șef i-a întâmpinat astăzi pe cei zece tineri și le-a prezentat câteva repere importante din domeniul situațiilor de urgență. Totodată ei au făcut cunoștință cu tutorii profesionali cu sprijinul și sub îndrumarea cărora, tinerii noștri salvatori vor avea ocazia să intre în contact cu situația operativă și își vor fundamenta pregătirea de specialitate prin îmbinarea cunoștințelor teoretice dobândite cu aspectele practice. Practica este o disciplină obligatorie, care urmăreşte consolidarea elementelor de competenţă: cunoştințe, deprinderi şi aptitudini.

Începând de astăzi,  Vlad-Ionuț, Alexandru-Darius, Caudiu Ionuț, Dan, Diego, Andrei Ionuț, Alin, R. Ionuț, Claudiu Ioan și Samuel vor desfășura stagiul de practică  la Detașamentul de Pompieri Zalău și Secția Șimleu Silvaniei.

Mai multe informații despre modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență pot fi obținute prin accesarea platformei naționale de pregătire în situații de urgență https://fiipregatit.ro și aplicația de mobil DSU ce poate fi descărcată gratuit de pe App Store și Google Play.