ASPR Sălaj
POMPIERII SĂLĂJENI – campioni la minifotbal (peste 35 ani)

Cupa A.S.P.R. ediţia 2012


A.S.P.R. împreună cu sucursala Argeş au organizat în perioada 02 – 05.07.2012 în localitatea Bradu judeţul Argeş finala „Cupei A.S.P.R.” la minifotbal – cadre peste 35 ani.


Au participat 8 echipe, în urma tragerii la sorţi echipa noastă a căzut într-o grupă cu I.S.U. Dolj, I.S.U. Harghita şi I.S.U. Dâmboviţa.


În urma desfăşurării meciurilor din grupă echipa noastră s-a clasat pe locul al II-lea jucând în semifinale cu echipa I.S.U. Alba pe care am învins-p cu scorul de 2 – 0.


Finala competiţiei s-a jucat joi 05.07.2012 orele 10,30 în condiţii grele cu temperaturi ridicate între I.S.U. Sălaj şi campioana de anul trecut I.S.U. Dolj pe care a învins-o după loviturile de la 7 m cu scorul de 4 – 3.


Cel mai tehnic jucător al turneului a fost declarat jucătorul Toth Karoly.


Componenţa echipei I.S.U. Sălaj a fost următoarea: - Dobocan Adrian – antrenorul echipei
- Marcuş Gheorghe
- Dragomir Ioan
- Chiş Ciure Nicolae
- Ardelean Ilie
- Toth Karoly
- Ortelecan Dorin
- Magdaş Ioan
- Cosma Tiberiu
- Crişan Cristian
- Bukovinsky Deszo


I. Finala Campionatului de volei al M.A.I.


În conformitate cu prevederile „Calendarului principalelor activităţi de educaţie fizică şi sport interne şi internaţionale pe anul 2012” al M.A.I. şi a adresei nr. 4363567 din 21.05.2012 a Centrului Cultural al M.A.I., în perioada 17-23.06.2012 s-a desfăşurat în municipiul Dobreta Turnu Severin, judeţul Mehedinţi, etapa finală a Campionatului de volei al Ministerului Administraţiei şi Internelor.


La competiţie s-au înscris şi au participat un număr de 12 echipe reprezentând unităţile din structura Ministerului Administraţiei şi Internelor.


Lotul reprezentativ al I.S.U. „POROLISSUM” al judeţului Sălaj a fost constituit din 9 cadre în următoarea componenţă: col. Chichişan Adrian, lt. col. Gale Gavril, cpt. Păun Mastan Andrei, plt. adj. şef Şomoi Gabriel, plt. adj. Osvath Şandor, plt. Verdeş Ciprian, plt. Stoica Radu, plt. Rada Adrian şi p.c. Nicoară Nicolae.


În urma desfăşurării meciurilor conform programului competiţional, echipa inspectoratului nostru s-a clasat pe locul II, fiind învinsă în finală de către reprezentativă Inspectoratului de Poliţie Judeţean Neamţ.


La obţinerea acestei performanţe sportive au contribuit toţi membrii lotului, rezultatul fiind rodul muncii fiecăruia, deprinderile şi priceperile motrice dobândite, precum şi a voinţei şi dorinţei de a câştiga.

La competiţie au mai participat două Inspectorate pentru Situaţii de Urgenţă, care s-au clasat în final astfel: I.S.U. „AVRAM IANCU” Cluj–locul III şi I.S.U. „PETRODAVA” Neamţ – locul X.

II. Finala Campionatului de tenis de masă „Cupa A.S.P.R.”


În conformitate cu prevederile „Calendarului sportiv al A.S.P.R. pe anul 2012” în perioada 18-21.06.2012 Asociaţia Sportivă a Pompierilor din România, împreună cu Sucursala Bistriţa Năsăud, a organizat la „Sala Olimpică pentru tenis de masă” din municipiul Bistriţa, „Cupa A.S.P.R.” ediţia 2012 la tenis de masă – faza finală.


I.S.U. „POROLISSUM” al judeţului Sălaj a fost reprezentat de către plt. Fărcaş Dan la categoria sub 35 de ani, iar la dublu de către plt. Fărcaş Dan şi plt. maj. Ruţaş Ioan.


În urma unor meciuri spectaculoase şi a deprinderilor şi priceperilor motrice dobândite de-a lungul anilor, plt. Fărcaş Dan a ocupat locul I pentru al V-lea an consecutiv, iar în premieră echipajul de dublu a ocupat locul I.

III. Campionatul de minifotbal al judeţului Sălaj


La baza sportivă „ONIX TRAIAN” din municipiul Zalău a avut loc în data de 24.06.2012 ora 19.00, festivitatea de premiere a competiţiei de minifotbal Liga I- a şi a II-a.


În cazul Ligii a II-a „Trans Oşanul” ediţia 2011-2012, echipa reprezentativă a I.S.U. „POROLISSUM” Sălaj constituită din jucători de peste 30 ani s-a clasat pe primul loc, reuşind accederea în Liga I-a a campionatului de minifotbal pentru sezonul următor.


Tot în aceeaşi seară, echipa I.S.U. „POROLISSUM” a judeţului Sălaj a jucat finala „Cupei României de minifotbal al judeţului Sălaj”, după ce a devansat echipe cu experienţă din Liga I-a şi Liga a II-a.


După un meci spectaculos în care echipa noastră a condus în permanenţă, spre final a fost egalată, iar meciul s-a decis la loviturile de la 7 metri, unde am fost învinşi de echipa AUTOLAND HOSSU, vicecampioana Ligii I, obţinând în finală Locul II.


Componenţa lotului este următoarea: Adrian Dobocan, Gheorghe Mărcuş, Nicolae Chiş Ciure, Tiberiu Cosma, Tudorel Teglaş, Dorin Ortelecan, Ioan Magdaş, Ilie Ardelean, Adrian Marian şi Viorel Sână.

-------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------
      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie