Zi de foc pentru pompierii sălăjeni


Vineri după masă, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Gârceiu.

Cauza probabilă de incendiu a fost o scurgere de lichid combustibil venit în contact cu o flacără. Au ars aproximativ 60 metri pătraţi din acoperiş, 4 căzi şi 1 metru cub lemn, 3 bidoane şi alte bunuri depozitate în imobil.

În jurul orei 16.22, pompierii jibouani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu de vegetaţie uscată aflat în apropierea localităţii Var. Pompierii au reuşit să stingă focul înainte ca flăcările să se extindă la pădurea învecinată, arzând circa 5 ha de vegetaţie uscată.

Vineri, la ora 17.57, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un accident de circulaţie în localitatea Valcău de Sus. O persoană a fost rănită uşor, a primit îngrijiri medicale şi a fost transportată de către un echipaj SMURD la spitalul din Şimleu Silvaniei.

Vineri seara, Secţia de pompieri Simleu Silvaniei a fost solicitată să intervină pentru a debloca strada Simion Bărnuţiu din localitate. Din cauza vântului puternic, un copac s-a prăbuşit pe carosabil blocând ambele sensuri de circulaţie ale drumului, pompierii au intervenit şi traficul s-a reluat în scurt timp.

În data de 01.04.2016, la ora 20.55. pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 1 F, între localităţile Zalău şi Hereclean. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale victimei (un bărbat) fiind predată ulterior unui echipaj al ambulanţei, iar pompierii au deconectat bateria autoturismului pentru evitarea producerii unui incendiu.

Ieri seară, Garda Hida împreună cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Sânmihaiu Almaşului au intervenit pentru a stinge un incendiu de vegetaţie uscată pe păşunea de lângă localitatea Sânmihaiu Almaşului, flăcările mistuind aproximativ 5 ha.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie