Intervenţii I.S.U. 26-27.03.2016


Sâmbătă seara, Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 1 C, între localitățile Dabâceni și Ileanda.

În urma accidentului o persoană rănită a fost încarcerată în autoturism fiind scoasă de către pompieri. Victima a primit îngrijiri medicale la faţa locului de la un echipaj Smurd şi a fost predată unui echipaj al ambulanţei.

În data de 26.03.2016,la ora 22.13, un alt accident rutier a avut loc pe DN 1 H, pe raza localităţii Nuşfalău, unde pompierii au deconectat bateria autoturismului pentru evitarea producerii unui incendiu.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, un accident rutier grav, s-a petrecut pe DN 1 C, în localitatea Ileanda. Un echipaj Smurd și pompierii Gărzii Ileanda au fost solicitați să intervină, victima fiind găsită în stop cardiorespirator, însă din nefericire, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare întreprinse de echipajul Smurd împreună cu cel al ambulanței.

Duminică după masă, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la coşul de fum al unei case din localitatea Ciumărna.

Cauza probabilă de incendiu a fost necurăţarea coşului de fum de funinginea depusă, flăcările deteriorând aproximativ doi metri pătraţi din acoperişul imobilului. Din fericire, pompierii au intervenit prompt şi au oprit la timp propagarea incendiului la întreg acoperişul casei.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie