Intervenţii I.S.U. 11.03.2016


Ieri, în jurul prânzului, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un accident feroviar petrecut în apropierea staţiei de cale ferată Şimleu Silvaniei, în care o persoană (o femeie de 77 de ani) a fost lovită de un tren. Ajunşi la faţa locului pompierii şi echipajul SMURD au găsit victima decedată.

În data de 11.03.2016, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum a fost solicitată pentru a ridica un element de muniţie găsit la un operator de colectare a fierului vechi din localitatea Cehei. Elementul a fost identificat ca fiind un cartuş de calibrul 7,62 mm.

Recomandăm pe această cale cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau schimba poziţia acestora.

Vineri seara, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină pentru a transporta o persoană supraponderală de la apartamentul acestuia, dintr-un imobil de pe strada Crişan din municipiu, la ambulanţă, pentru a fi transportat la spital.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie