Activităţi de informare preventivă şi exerciţii demonstrative la instituţiile de învăţământ din judeţul Sălaj


În data de 01.03.2016, inspecţia de prevenire şi echipaje ale subunităţilor din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum au organizat o serie de activităţi de informare preventivă în mai multe institituţii de învăţământ din judeţul Sălaj. În cadrul acestor activităţi, elevilor le-au fost prezentate reguli de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă, o autospecială de intervenţie cu apă şi spumă în care s-au putut urca, exerciţii demontrative şi echipamentele de protecţie ale salvatorilor.

Pompierii au vizitat următoarele unităţi de învăţământ: Şcoala Gimnazială Ghorghe Lazăr Zalău, Şcoala Gimnazială Andrei Mureşanu Cehu Silvaniei, Grupul Şcolar Ioan Ossian Şimleu Silvaniei, Şcoala Gimnazială Lucian Blaga Jibou, Liceul Tehnologic Liviu Rebreanu Hida,Liceul Tehnologic Ioachim Pop Ileanda şi Şcoala Gimnazială Petri Mor Nuşfalău.

Astăzi, 02.03.2016 , Inspecţia de prevenire şi un echipaj al Secţiei de pompieri Jibou din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum au organizat şi desfăşurat o serie de activităţi de informare preventivă şi un exerciţiu demonstrativ la Liceul Tehnologic Octavian Goga Jibou. Activităţile vor continua în zilele următoare şi în alte instituţii de învăţământ.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie