Intervenţii I.S.U. 01.02.2016


În această dimineaţă, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a transporta o persoană supraponderală la ambulanţă, în localitatea Fetindia.

Bărbatul de 62 de ani, avea nevoie de îngrijiri medicale şi trebuia transportat la spital, calea de acces fiind dificilă.

În jurul orei 16.00, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să deblocheze uşa unui apartament dintr-un imobil situat pe strada Ioan Nechita din Zalău. Pompierii ajunşi la faţa locului au spart uşa şi au găsit în apartament o persoană (un bărbat de 49 ani) decedată.

Ieri seară, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la o autoutilitară (o dubă) pe drumul E 81 km62+400, între localităţile Poarta Sălajului şi Sânmihaiu Almaşului. Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic de la un cablu electric defect. Incendiul a fost de mici proporţii arzând izolaţia unui cablu electric de la motor.

În jurul orei 21.23, pompierii Detaşamentului Zalău au fost solicitaţi să intervină pentru a salva o persoană în urma unei tentative de suicid în Piaţa 1 Decembrie din municipiu. La sosirea forţelor profesioniste de intervenţie persoana a fost preluată de un echipaj al ambulanţei care a transportat victima la spital.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie