Intervenţii I.S.U. 30.12.2015


Ieri după masă, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la un camion situat pe strada Tudor Vladimirescu din Şimleu Silvaniei.

Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic de la un conductor electric defect. A ars cabina autotractorului în proporţie de 75 la sută şi instalaţia electrică a motorului.

În data de 30.12.2015, la ora 22.19, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit în camera centralei a unei case situate pe strada Corneliu Coposu din Zalău.

Cauza probabilă de incendiu a fost jarul sau o scânteie de la alimentarea defectuoasă cu combustibil a centralei. În urma incendiului s-a degradat tencuiala de pe pereţii şi tâmplăria termopan a încăperii.

Câteva minute mai târziu pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină pentru a debloca uşa unui apartament dintr-un imobil situat pe strada Locotenent Colonel Pretorian din Zalău. Pompierii au deblocat uşa şi au găsit în interior o persoană decedată (un bărbat).


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie