Intervenţii I.S.U. 13.11.2015


În data de 13.11.2015, Garda Cehu Silvanei a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la şura unei gospodării din localitatea Asuaju de Sus, judeţul Maramureş.

Cauza probabilă de incendiu a fost un scurcircuit de la un cablu electric neizolat corespunzător. Au ars aproximativ 15 metri pătraţi acoperiş, 8 tone de fân, circa 2 tone de cereale şi 2 metri cubi lemne pentru foc.

Ieri după masă, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut în localitatea Stârciu.

Pompierii au deconectat bateriile celor două autoturisme implicate în accident, au sablat carosabilul, iar o persoană rănită a fost transportată de către un echipaj Smurd la UPU Zalău.

În data de 13.11.2015, Detaşamentul de pompieri Zalău a intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o căpiţă de fîn de pe un teren din localitatea Păuşa.

Cauza probabilă de incendiu a fost jocul unui copil cu focul. Au ars aproximativ 3,5 tone de fân, din fericire incendiul fiind lichidat înainte ca acesta să se extindă la celelalte 3 căpiţe.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie