Intervenții I.S.U. 07.11.2015


Sămbătă în jurul prânzului, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu la hala unui operator economic care producea piatră pentru construcţii din localitatea Gârbou.

Cauza probabilă de incendiu a fost amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile faţă de mijloace de încălzit. Au ars 30 de matriţe din gumă siliconică, 20 mp din tavan şi 10 suporţi matriţe OSB.

La ora 14.58, Garda Ileanda a fost solicitată să intervină la un accident rurier petrecut pe DN 1 C Km 97+200, pe raza localității Dăbăceni. Pompierii au deconectat bateria autoturismului pentru evitarea producerii unui incendiu și echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale la fața locului la două persoane rănite ușor.

Sămbătă după masă, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină pentru a stinge un incendiu la un birou al unui operator economic (ciupercărie) din localitatea Chichişa.

Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic de la un aparat electric lăsat sub tensiune. Au ars piese de mobilier, un sistem informatic şi aparate electrice.

La ora 17.53, Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la un apartament dintr-un imobil situat pe strada Avram Iancu din Jibou.

Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit la tabloul electric al imobilului. Incendiul a fost stins cu repeziciune, pagubele fiin minore (tabloul electric, 0,5 metri lambriu, 1 metru tencuială).


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie