Incendii 01.11.2015


Duminică după masă, Secţia de pompieri Jibou fost solicitată să intervină pentru a stinge un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Năpradea. Ajunşi la faţa locului cu două autospeciale, pompierii au constatat că incendiul era propagat şi se manifesta cu putere fiind solicitate în sprijin încă două autospeciale cu apă şi spumă de la Secţia Jibou şi Garda Cehu Silvanei.

Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit de la un conductor electric improvizat. Au ars aproximativ 70 mp din acoperişul şurei, circa 80 mp din acoperişul casei, piese de mobilier, 1 tonă de fân, 500 kg de porumb boabe, 1 tonă ştiuleţi porumb, un ştraf, 6 grinzi de lemn.

În data de 01.11.2015, la ora 21.59, pompierii jibouani au fost solicitaţi să intervină pe strada 22 Decembrie din Jibou, pentru a stinge un incendiu izbucnit la acoperişul unei case.

Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum amplasat ori neprotejat termic faţă de materieale combustibile. Au ars aproximativ 90 mp din acoperişul casei, obiecte de mobilier, materiale textile, un motor electric, şi aparate electrocasnice.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie