Intervenţii I.S.U. 31.10.2015


Noaptea trecută, Secţia de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la anexa unei gospodării din localitatea Horatu Crasnei.

Cauza probabilă de incendiu a fost coşul de fum deteriorat, arzând circa 50 mp de acoperiş, aproximativ 200 kg de porumb şi 2 metri cubi material lemnos.

Garda de intervenţie Cehu Silvaniei a fost solicitată să intervină astăzi, 31.10.2015, la două incendii. La ora 15.06 pompierii cehuani au intervenit la un incendiu izbucnit la acoperişul unei case din localitatea Motiş.

Cauza probabilă de incendiu a fost burlanul de fum neamplasat corespunzător faţă de materiale combustibile. Au ars aproximativ 5 metri pătraţi de planşeu din lemn.

La ora 16.33, Garda Cehu Silvaniei a fost solicitată să intervină, la un nou incendiu, izbucnit la un depozit de furaje din localitatea Băiţa de sub Codru, judeţul Maramureş.

Cauza probabilă de incendiu a fost jocul unui copil (8 ani) cu focul. A ars depozitul din lemn, aproximativ 20 tone de plante furajere şi anexa din imediata apropiere.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie