Intervenţii I.S.U. 09-12.10.2015


În data de 09.10.2015, Garda de intervenţie Ileanda a fost solicitată să intervină la un accident rutier petrecut pe DN 1 H km 150+200, la ieșire din localitatea Răstoci pre Lemniu.

Pompierii au deconectat bateria autoturismului și au sablat carosabilul. În data de 10.10.2015, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum a fost solicitată să intervină pentru a asana un element de muniţie neexplodat găsit pe un teren în localitatea Treznea în urma unor lucrari de amenajare.

Pirotehniştii au identificat muniţia ca fiind o bombă artilerie de calibrul 82 mm. Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii.

Recomandăm pe această cale cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau schimba poziţia acestora.

Noaptea trecută, în jurul orei 01.24, Detaşamentul de pompieri Zalău a fost solicitat să intervină la acoperişul unui bloc situat pe strada Corneliu Coposu din Zalău.

Datorită vântului puternic, aproximativ jumătate din acoperişul imobilului s-a desprins şi a fost aruncat pe jos, cealaltă jumătate avariată punând în pericol locatarii şi bunurile acestora.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie