Intervenții I.S.U 09.09.2015


Secţia de pompieri Jibou a fost solicitată să intervină astăzi, în jurul prânzului, pentru a stinge un incendiu izbucnit la un apartament dintr-un imobil situat pe strada 1 Mai din Jibou.

Cauza probabilă de incendiu a fost o cratiţă uitată de proprietar pe aragaz. Din fericire incendiul nu a produs alte pagube.

După masă, Garda de intervenţie Ileanda a fost solicitată să intervină, pe drumul E 58 la km99+100m, raza localității Ileanda, la un accident rutier. Pompierii ajunși la fața locului, au deconectat bateria pentru evitarea producerii unui incendiu, iar echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale celor 3 victime până la sosirea unui echipaj al ambulanței.

Detașamentul de pompieri Zalău, a fost solicitat să intervină pe drumul E 81, la ieșire din localitatea Zalău spre Hereclean, la un accident de căruță. Speriat de mașini, calul nu a mai putut fi controlat de căruțaș și a picat în șanțul de la marginea drumului. Pompierii au intervenit și au ridicat calul reușind să îl repună pe picioare.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie