Intervenţii I.S.U. 02.09.2015


În după amiaza zilei de 02.09.2015, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum a fost solicitată să intervină pentru a asana un element de muniţie neexplodat găsit de un cetăţean în propriai gospodărie (localitatea Bodia)în urma unor lucrări de amenajare a curţii.

Pirotehniştii au identificat muniţia ca fiind un proiectil de artilerie de calibru 57 mm, probabil rămasă din perioada celui de-al doilea război mondial. Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii.

Recomandăm pe această cale cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau schimba poziţia acestora.

Ieri seară, pompierii Gărzii Ileanda au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un cauciuc lângă drumul E 58, pe raza localităţii Glod. O persoană necunoscută a incendiat cauciucul, din fericire incendiu nu s-a propagat la un lan de porumb aflat în imediata apropiere.

Miercuri seara, Secţia de pompieri Jibou, a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la o căpiţă de plante furajere din localitatea Cristolţ. Cauza probabilă de incendiu a fost un trăsnet, flăcările mistuind aproximativ 5 tone de plante furajere.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie