Intervenţii I.S.U. 29.08.2015


Astăzi, în jurul orei 10.00, echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum a fost solicitată să intervină, pentru a asana un element de muniţie neexplodat găsit, de către un muncitor, în urma unor lucrări de amenajare, a unui drum, în localitatea Sâncraiu Almaşului.

Pirotehniştii au identificat muniţia ca fiind un proiectil de artilerie de calibrul 76 mm. Muniţia a fost ridicată, transportată şi depozitată în condiţii de siguranţă în vederea distrugerii.

Recomandăm pe această cale cetăţenilor ca, la găsirea unor elemente de muniţie neexplodată, să anunţe cel mai apropiat post de poliţie sau pompierii la numărul de urgenţă 112, fără a le atinge sau schimba poziţia acestora.

Pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină în această dimineaţa, la un incendiu izbucnit pe un teren viran din localitatea Treznea. Cauza probabilă de incendiu a fost acţiunea intenţionată a unei persoane necunoscute arzând aproximativ 300 kg de lucernă.

În jurul prânzului, pompierii zălăuani au fost solicitaţi, să intervină pentru a înlătura mai multe elemente de tencuială desprinse de pe faţada unui bloc situat pe Bulevardul Mihai Viteazul din Zalău şi care punea în pericol locatarii şi bunurile aflate în imediata apropiere.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie