Intervenții I.S.U. 27.08.2015


În data de 27.08.2015, Secţia de pompieri Jibou, a fost solicitată să intervină la un accident rutier, petrecut pe DJ 108 A km69+400m, la ieșire din localitatea Someș-Odorhei.

Pompierii ajunși la fața locului au sablat carosabilul și au deconectat bateria autoturismelor pentru evitarea producerii unui incendiu.

Pompierii Gărzii de intervenție Ileanda, au fost solicitați să intervină astăzi, în jurul orei 16.04, pentru a scoate un animal (o pisică) căzută în fântâna unei gospodării din localitatea Letca. Pompierii au salvat animalul și l-au predat proprietarului.

Ieri seară, un echipaj SMURD al Secţiei de pompieri Şimleu Silvaniei a fost solicitat să intervină la un accident de circulaţie, petrecut pe DN 1H, între localităţile Pericei şi Vârşolţ.

Echipajul SMURD, sosit la faţa locului, a găsit bărbatul decedat având leziuni grave incompatibile cu viaţa.

Pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină noaptea trecută, la un incendiu izbucnit într-un apartament dintr-un imobil situat pe Bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău.

Cauza probabilă de incendiu a fost o tigaie lăsată nesupravegheată pe aragaz, incendiul deteriorând recipientul şi aparatul de gătit.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie