Intervenţii I.S.U. 15.08.2015


În data de 15.08.2015, Garda de intervenţie Nuşfalău şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Crasna au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o casă din localitatea Mal.

Cauza probabilă de incendiu a fost o scânteie de la coşul de fum deteriorat, flăcările au distrus aproximativ 70 metri pătraţi de acoperiş, piese mobilier de bucătărie şi 1.000 de mături.

Sâmbătă seara, pompierii zălăuani au fost solicitaşi pentru a debloca uşa unui apartament, dintr-un imobil situat pe strada Sfânta Vineri din Zalău. Pompierii ajunşi la faţa locului au deblocat uşa găsind în interiorul imobilului o persoană (o femeie de 82 de ani) căzută, care a fost preluată, de către un echipaj SMURD şi transportată la UPU Zalău.

Sâmbătă seara pompierii au intervenit şi la 2 incendii de vegetaţie uscată. Garda de intervenţie Cehu Silvaniei a intervenit la un incendiu de vegetaţie uscată situat pe raza localităţii Naimon, unde flăcările au mistuit aproximativ 1,8 ha. Detaşamentul de pompieri Zalău a intervenit ieri seară la al doliea incendiu de vegetaţie uscată pe strada Kosuth din Zalău, flăcările mistuind aproximativ 0,2 ha de vegetaţie uscată.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie