Intervenţii I.S.U. 14.08.2015


În data de 14.08.2015, pompierii sălăjeni au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge cinci incendii. La ora 13.39, pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină pentru a stinge un incendiu de vegetaţie uscată izbucnit pe un teren viran de pe strada Industriilor din Zalău. Focul a mistuit aproximativ 1,5 ha de vegetaţie uscată.

Garda de intervenţie Nuşfalău a intervenit în localitatea Iaz pentru a stinge un incendiu de vegetaţie uscată, flăcările mistuind 1 gard şi aproximativ 40 de metri pătraţi.

Pompierii şimleuani au intervenit pentru a stinge un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în localitatea Giurtelecul Şimleului. Incendiul s-a propagat de la vegetaşia uscată aprinsă în vecinătatea imobilului, flăcările distrugând 20 metri pătraţi din anexă şi circa 0,5 ha de vegetaţie uscată.

Pompierii şimleuani au intervenit pentru a stinge un incendiu de vegetaţie uscată de pe un teren şi în localitatea Pericei unde flăcările au mistuit aproximativ 1 ha.

Ieri seară, Garda de intervenţie Ileanda a fost solicitată să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism aflat în localitatea Glod.

Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit electric de la un acumulator, flăcările distrugând aproximativ 10 la sută din autoturism.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie