Intervenţii ISU 10.08.2015


Pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină astăzi, 10 august 2015, la patru incendii. Prima solicitare a fost la ora 13.26, unde pompierii au intervenit pentru a stinge un incendiu pe un teren viran de pe strada Bujorilor din cartierul Ortelec. Focul scăpat de sub control a mistuit 2 arii viţă de vie şi circa 30 de arii de teren viran.

La ora 13.48, pompierii au intervenit la un nou incendiu pe un teren de pe raza localităţii Crişeni, focul mistuind aproximativ 2 ha de vegetaţie uscată.

În jurul orei 14.12 pompierii zălăuani au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la un autoturism situat pe strada 22 Decembrie 1989 din Zalău. Incendiul a fost de mici proporţii fiind lichidat cu un stingător de către proprietarul autoturismului înainte ca forţele profesioniste să ajungă la faţa locului.

Ieri după masă, în jurul orei 15.50, Garda de intervenţie Cehu Silvaniei a fost solicitată, să intervină la un incendiu izbucnit la biserica localităţii Ciuta, comuna Bicaz.

Cauza probabilă de incendiu a fost efectul termic al unei ţigări aruncate aprinse la întâmplare. Au ars aproximativ 20 mp de acoperiş, centrala termică, instalaţia electrică, 3 metri cub de lemn, o uşă şi o fereastră.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie