Concursurile serviciilor profesioniste pentru situaţii de urgenţă


Astăzi, 19 iunie 2015, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Porolissum” al judeţului Sălaj a organizat şi desfăşurat Concursurile Serviciilor Profesioniste pentru Situaţii de Urgenţă, la sediul I.S.U. şi la stadionul municipal Zalău. Scopul concursului a fost dezvoltarea şi perfecţionarea atitudinilor şi a deprinderilor specifice necesare îndeplinirii acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă. Aceste concursuri au fost formate din următoarele probe: Scara de fereastră, Pista cu obstacole pe 100 m, Ştafeta 4x100 m şi realizarea dispozitivului de intervenţie la motopompă, fiind înscrise trei echipaje ale Detaşamentului de Pompieri Zalău, Secţiilor de pompieri Şimleu Silvaniei şi Jibou.

După desfăşurarea probelor prima poziţie şi-au adjudecat-o pompierii Secţiei Jibou, urmaţi de pompierii Detaşamentului Zalău şi ultima poziţie le-a revenit pompierilor şimleoani. Câştigătorii au primit cupe şi diplomele, pompierii fiind felicitaţi de pregătirea de care au dat dovadă pentru acest concurs.

Dintre pompierii participanţi, cei mai buni de la fiecare echipaj au fost selecţionaţi să facă parte din lotul Inspectoratului şi vor participa la faza interjudeţeană ce se va desfăşura la finele lunii viitoare în municipiul Cluj-Napoca.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie