Pompierii sălăjeni au participat la o acțiune de plantare de puieți de stejar roșu și puieți de fag, în cadrul acțiunii ”Eroii căzuți în Primul și Al Doilea Război Mondial”


Angajați din cadrul Primăriei Municipiului Zalău, împreună cu conducerea instituției, au efectutat vineri, 20 aprilie 2018, o acțiune de plantare a 300 de puieți de stejar roșu și 1.200 de puieți de fag, în cadrul acțiunii ”Eroii căzuți în Primul și Al Doilea Război Mondial”, din calendarul evenimentelor de marcare a Centenarului Marii Uniri. De asemenea, acțiunea se desfășoară în perioada premergătoare Zilei Pământului (22 Aprilie), având rolul de a atrage atenția asupra protejării mediului înconjurător.

Acțiunea de împădurire a avut loc pe Meseș, pe terenul aflat în proprietatea municipiului Zalău, gestionată de Ocolul Silvic Stejarul Zalău, care are atribuții de gospodărie în regim silvic a fondului forestier. Plantarea copacilor are loc pe zona afectată de furtuna din 2014 și vine ca o completare a regenerării naturale.

La acțiune au participat și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Porolissum” al Județului Sălaj, Inspectoratului de Jandarmi Județean “Menumorut Voievod” Sălaj, Ocolului Silvic “Stejarul” Zalău și elevi ai Liceului Tehnologic “Mihai Viteazul” Zalău.


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie