Activităţi de educare şi informare preventivă desfăşurate de ISU în perioada 17-18.04.2018


Marţi, 17.04.2018, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Porolissum a organizat şi desfăşurat o serie de activităţi de informare preventivă la Şcoala Gimnazială Nr.1 Dobrin. Activitățile au cuprins: derularea unui exerciţiu de alarmare-evacuare în cazul producerii unui incendiu, cunoaşterea unor reguli de comportare în anumite situaţii de urgenţă şi prezentarea tipurilor de risc la care este expus judeţul Sălaj.

Miercuri, 18.04.2018, Punctul de lucru Sărmăşag a primit vizita unor clase de elevi ai Şcolii Gimnaziale nr. 2 şi al Liceului Tehnologic nr. 1 Sărmăşag.

Activităţile derulate au cuprins următoarele aspecte:

- prezentarea unor măsuri de prevenire şi reguli de comportare în cazul producerii unor situaţii de urgenţă şi apelarea corectă a numărului unic de urgenţă 112;

- prezentarea unui exerciţiu demonstrativ de stingere a unui incendiu de către pompierii voluntari ai localităţii Sărmăşag;

- elevii au fost învăţaţi modul în care pot interveni când o persoană se află într-o situaţie critică care impune acordarea primului ajutor (manevra Heimlich, plăgi, fracturi, traumatisme, epilepsie).


      
Apel unic de
urgenta - 11


M.A.I


I.G.S.U.


Politia Salaj


I.G.P.


I.G.J


I.J.J

_____________________
0800.806.806
linie telefonica
gratuita a Directiei
Generale Anticoruptie